13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Winst voor BAL

Zaterdagavond namen onze mannen het op tegen Belfius Mons. De wedstrijd die van beide kanten niet altijd even goed was, werd op wilskracht wél knap gewonnen van de nummer 2 van de Silver league!

Het publiek in een goed gevulde Sporthal Boshoven zag een wedstrijd waarin de teams op alle vlakken vrijwel gelijkwaardig aan elkaar waren. Bij het begin van het laatste kwart was het verschil dan ook maar twee punten in het voordeel van BAL. Dat verschil liep 5 minuten voor het einde op tot 12 punten in het voordeel van BAL: 58-46. Maar Mons kwam weer terug in de wedstrijd en twee minuten voor het eindsignaal was de voorsprong nog maar 4 punten. Dichterbij wisten de Belgen echter niet meer te komen. Keith Braxton zette met een driepunter voor Mons in de buzzer de eindstand op het scorebord: 70-66.

Punten: Noé Botuli 25, Marques Wilson 16
Rebounds: Walker Miller 9, Neil Masnic & Stijn Hintzbergen 5
Assists: Marques Wilson 4, Walker Miller 2