20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

Weer winst voor BAL

BAL pakt de derde overwinning in 4 wedstrijden. Na Okapi Aalst en Belfius Mons winnen we ook in Brussel.

De toon wordt meteen gezet en na 5 minuten spelen is de stand 0-10. Vervolgens komt Brussel terug en twee keer komen ze langszij maar een voorsprong zit er niet in voor de Belgen. Vanaf 17-17 volgt er een sterke periode van BAL en het verschil is bij rust al 16 punten: 26-42.

Na rust komt Brussel langzaam dichterbij maar toch weet BAL ze telkens weer van zich af te schudden. Met nog twee minuten te spelen lijkt het alsnog bijna fout te gaan maar bij een stand van 69-71 schiet Armin Strojil een belangrijke driepunter raak: 69-74. Nog één score voor Brussel en een aantal vrijworpen voor BAL volgen en een mooie, verdiende overwinning voor onze mannen is een feit!

Aanstaande zaterdag spelen we weer een thuiswedstrijd tegen Leuven Bears. De wedstrijd begint om 20:00 uur en kaarten zijn hier te koop: https://balimburg.stager.nl/web/tickets