20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

Wederom brengen de dames geen punten mee naar huis

Zaterdagavond speelden de dames tegen Topkip Lions in Landsmeer. Ook nu liep het team vanaf het eerste kwart tegen een achterstand aan, maar in het tweede kwart zorgde een kleine opleving voor een achterstand van nog maar 3 punten. In het 3e maar vooral het 4e kwart werd het verschil weer groter. Eindstand 77-56. (Q1 20-11, Q2 32-29, Q3 52-45). Rajah Fink scoorde 17 punten, Emma Tibosch 11.

De volgende wedstrijd is 21 oktober a.s. in sporthal Boshoven. Om 20.00 uur ontvangen zij Startportaal Binnenland. Kom de dames aanmoedigen! Ze hebben uw steun hard nodig.