20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

Vrouwen BAL spelen uit tegen Leiden

Zondagavond speelden onze vrouwen een uitwedstrijd in Leiden tegen de vrouwen van Zorg en Zekerheid Leiden. Daar waar topscorer Rajah Fink geblesseerd was kon coach Jorrick Creyghton vandaag, voor het eerst in lange tijd, weer rekenen op Finley van Bree. Finley speelde een uitstekende wedstrijd en scoorde meteen de meeste punten van ons team.

Het eerste kwart begon erg goed en Eva van Oosten en Hinke Houben scoorden samen 9 punten voordat Leiden de eerste tegenscore kon maken. Leiden kwam terug en het kwart eindigde in 13-18 in het voordeel van BAL. De voorsprong werd door Leiden teniet gedaan in het tweede kwart (32-30). Leiden bouwde langzaam haar voorsprong uit. Eindstand 71-56 (Q1: 13-18, Q2:32-30, Q3: 50-44).

De eerstvolgende wedstrijd van de dames is op zaterdag 18 november een uitwedstrijd tegen Triple Threat.