13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Uitwedstrijd vrouwen BAL tegen Triple ThreaT Haarlem

Dinsdagavond speelde het dames team tegen Triple ThreaT Haarlem die deel uitmaken van een topsportacademie.

De dames van BAL kenden een moeizame start maar beginnen het tweede kwart met een score van Sydney op assist van Fleur waarna nog enkele scores volgden en de schade beperkt leek te blijven. Een driepunter van Triple ThreaT brengt de ruststand op 48-33.

In het derde kwart vallen de ballen voor Triple ThreaT wel en voor onze dames niet.

Het vierde kwart wordt begonnen met een achterstand van 14 punten. Een mooie steal van Nicky goed afgemaakt door Fleur verkleint het verschil tot 10 punten, waarna een sterke verdediging en 2 geweldige afstandsschoten van Sydney zorgen voor een stand van 71-65. Triple ThreaT blijkt toch te sterk in de eindfase en de wedstrijd eindigt in 82-67 (Q1 28-18, Q2 48-33, Q3 66-52.

Volgende wedstrijd zaterdag 5 november 20.00 uur in sporthal Boshoven tegen Martini Sparks.