20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

Mannen van BAL zetten zegereeks voort

Zaterdagavond hebben de mannen van BAL de derde wedstrijd van de BNXT-league ook gewonnen. Deze keer was LWD Basket uit Leeuwarden het slachtoffer.

Het eerste kwart ging aanvankelijk gelijk op, maar vanaf de 5e minuut tot de 8e minuut kwam Leeuwarden droog te staan, terwijl BAL door ging met scoren. Het kwart eindigde met een voorsprong voor BAL (25-19).

In het tweede kwart kwam Leeuwarden even terug, maar BAL wist het initiatief terug te winnen en beide teams scoorden 21 punten, dat bracht de ruststand op 46-40.

Na de rust deed BAL goede zaken in het derde kwart (60-47) en het kwam nu aan op het laatste kwart. Hierin wist Leeuwarden het nog even spannend te maken, maar BAL gaf de voorsprong niet meer uit handen. Na een spannende wedstrijd In sporthal Boshoven versloegen ze LWD Basket uit Leeuwarden met 76-69. Zo wint BAL de derde wedstrijd op rij en zijn ze tot nu toe ongeslagen in de competitie.