13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Mannen BAL niet opgewassen tegen driepunters regen van Zwolle

De mannen van BAL kregen Landstede Zwolle op bezoek in Weert. In een goed gevulde en gezellige sporthal Boshoven begon BAL erg sterk aan de wedstrijd en ging na 4 minuten spelen aan de leiding met 17-2. Zwolle kwam daarna beter in de wedstrijd en het eerste kwart werd afgesloten met de stand: 28-23.

Halverwege kwart twee komt Zwolle voor het eerst op voorsprong maar het verschil blijft klein. De teams gaan rusten bij de stand 46-51.

Tot halverwege het laatste kwart is het verschil rond de tien punten in het voordeel van Zwolle en blijft het een aantrekkelijke wedstrijd. In de laatste minuten regent het driepunters bij Zwolle en loopt het verschil snel op. Na 40 minuten spelen staat er een stand van 85-109 op het scorebord.

De volgende thuiswedstrijd spelen de heren van BAL op zondag 6 november om 18:00 uur. De tegenstander is dan Feyenoord Basketbal uit Rotterdam.