13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Mannen BAL blijven lang in het spoor van Leuven

Zaterdagavond reisden de mannen van BAL af naar Leuven waar ze het opnamen tegen het sterke Leuven Bears, dat aan kop gaat in de Silver League.

Tot 16-15 gaan de teams gelijk op maar daarna plaatst Leuven een 12-0 run en kijkt BAL bij rust tegen een achterstand aan van 47-29.

Net zoals de vorige wedstrijd komt BAL sterk uit de kleedkamers en het komt terug tot een verschil van maar 4 punten: 63-59. Het kwart wordt dan ook gewonnen met 16-28. Bij het ingaan van het laatste kwart lijkt alles nog mogelijk maar al snel blijkt dat de koek op is bij de Weerter mannen. Leuven zet een tandje bij en na 40 minuten spelen staat er toch nog een duidelijk verschil op het scorebord: 83-65.

Topscorer bij Weert was Neil Masnic met 13 punten, hij pakte ook de meeste Rebounds: 7 stuks. De sores waren verder goed verdeeld over het team.

Zaterdag a.s. spelen de mannen weer een thuiswedstrijd. Dan komt om 20:00 uur Mons op bezoek in Sporthal Boshoven. De uitwedstrijd tegen dit team werd nipt verloren dus met de steun van het Weerter publiek kan het een spannende pot worden!