20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

Hubo - BAL

BAL nam in de eerste uitwedstrijd van de Elite Gold het initiatief en na 3 minuten stonden ze voor met 2-8. Hubo Limburg United liet dat niet over zijn kant gaan en met enkele driepunters startte ze een inhaalrace. Op het einde van het eerste kwart was de voorsprong weg en het kwart eindigde in 13-12.

Het tweede kwart werd een nek-aan-nek-race waar beide partijen om beurt een punt voor kwamen te staan. Nu trok BAL aan het langste eind en met 29-31 werd de kleedkamer opgezocht.

In derde kwart plaatste Hubo een 11-0 run en wist daarmee de basis te leggen voor een serieus gat: 59-45.

Het laatste kwart ging weer gelijk op maar BAL kon de achterstand niet meer goed maken en de wedstrijd eindigde in 75-60.

Filip Brankovic was aan de zijde van BAL topscorer met 15 punten. Elyjah Goss had weer een double-double met 11 punten en 11 rebounds.

De volgende wedstrijd is zaterdag a.s. (23 maart). Dan komt RSW Liège Basket op bezoek. Aanvang 20:00 uur in sporthal Boshoven