20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

Heroes Den Bosch - BAL

BAL nam in het eerste kwart de leiding en kwam tot een kleine voorsprong: 7-11. Toen nam de coach van Den Bosch een time-out en zette zijn team weer op het spoor. Den Bosch nam het initiatief en het kwart eindigde in 16-13. Het tweede kwart ging in het begin gelijk op, maar Den Bosch wist langzaam uit te lopen. In de laatste minuut wist Filip Brankovic (op aangeven van Oshean Brathwaite) via een driepunter de schade te beperken tot 29-22.

De tweede helft kon BAL geen vuist maken en wist Heroes Den Bosch het spel definitief naar zich toe te trekken. Via 60-42 (Q3) eindigde de wedstrijd in 80-55. Vooral het rebound-overwicht speelde BAL parten. Topscorer van de hele wedstrijd was Filip Brankovic met maar liefst 25 punten.

De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd voor de beker. Op zaterdag 2 december spelen de mannen van BAL in Groningen tegen Groene Uilen. Aanvang 19:45 uur.