13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Grasshoppers te sterk voor vrouwen van BAL

Onze vrouwen begonnen goed aan de wedstrijd en wisten 4 punten voor te komen. Echter, het lukte niet om deze voorsprong vast te houden. Ze bleven agressief spelen maar het eerste kwart eindigde in een kleine achterstand: 17-14.

Hoewel BAL het tweede kwart goed verdedigde, vielen de ballen van de Grasshoppers wel en lukte het scoren bij BAL niet.

Het derde kwart werd echter voortvarend begonnen en vochten de dames zich terug in de wedstrijd. Met een ijzersterke verdediging en een goede offence werd de achterstand teruggebracht.

In het vierde kwart schakelden de vrouwen van Grasshoppers Katwijk echter een tandje bij en liep het verschil in punten wederom op. Eindstand 76-59. Q1 17-14, Q2 38-20, Q3 54-43. Hiermee blijven de Katwijkse vrouwen tot nu toe ongeslagen in de competitie.