28 Mar 2024 / András Kaltenecker, nieuwe headcoach vrouwen Basketball Academie Limburg

BAL verliest in drukke Sporthal Boshoven

Neil Masnic

Zondagavond namen de mannen van Basketbal Academie Limburg het op tegen grootmacht Donar uit Groningen.

In een goed gevulde en gezellige Sporthal Boshoven bleek het eerste kwart beslissend. Het jonge team van BAL kwam niet door de verdediging van Donar heen en het kwart werd dan ook afgesloten met een duidelijk verschil: 8-23.

In het tweede kwart weten de mannen van BAL de ring beter te vinden. De teams gaan rusten bij een stand van 21-42

Na rust is het verschil tussen beide teams klein maar de voorsprong van Groningen blijft rond de 25 punten. Via 39-64 wordt de eindstand 52-78.

De volgende thuiswedstrijd wordt gespeeld op 4 februari. Dan komt om 20:00 uur regerend landskampioen ZZ Leiden op bezoek in Weert.