13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Gehavend BAL speelt aantrekkelijke wedstrijd tegen Aris Leeuwarden

De mannen van Basketbal Academie Limburg (BAL) namen het zaterdagavond met een zwaar gehavend team op tegen Aris Leeuwarden. De acht spelers die inzetbaar waren maakten er vooral in de eerste helft een aantrekkelijke wedstrijd van. Er werd hard gewerkt en met een hoge intensiteit gespeeld wat resulteerde in een 32-33 ruststand. Ook het derde kwart ging gelijk op maar in de laatste twee minuten liep Aris uit naar een 45-52 voorsprong.

In het laatste kwart slaat de vermoeidheid bij onze mannen toe en Aris blijft aan de goede kant van de score. Na 40 minuten spelen is de eindstand 62-73.

NoƩ Botuli was deze avond de uitblinker. Naast 23 punten, 9 rebounds en 3 assists noteerde hij een steal en twee spectaculaire blockshots.

De volgende wedstrijd speelt BAL in Amsterdam donderdag 12 januari tegen BC Apollo. De eerstvolgende thuiswedstrijd is zondag 15 januari. In sporthal Boshoven treft BAL als tegenstander Donar uit Groningen. De wedstrijd begint op 18:00 uur.