20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

De mannen van BAL starten het jaar met winst

In de eerste minuten van de wedstrijd van BAL tegen Leeuwarden Basket ging de strijd gelijk op, maar toen begon BAL aan te zetten. Na een 0-10 run was de toon gezet en het eerste kwart eindigde in 10-25. BAL gaf de voorsprong verder niet meer uit handen en wist Leeuwarden Basket gedurende de hele wedstrijd op afstand te houden.

Via de ruststand van 30-42 werd het derde kwart 53-69. De wedstrijd eindigde in 68-82.

De nieuwe aanwinst van BAL, Elyjah Goss, had meteen al een double-double met 10 punten en 11 rebounds. Nog drie andere spelers van BAL kwamen in de dubbele cijfers. Neil Masnic (15), Noé Botuli (16), en topscorer van de wedstrijd werd Filip Brankovic met 17 punten.

De volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag, 13 januari. BAL ontvangt dan Heroes Den Bosch in sporthal Boshoven. Aanvang: 20:00 uur.

Vóór de wedstrijd is er een diner in de vorm van een winter buffet, verzorgd door Gielen Catering. Deelname kost € 29,95 per persoon en dat is inclusief toegang tot de wedstrijd. Bestel de kaartjes op https://balimburg.stager.co/web/tickets .