14 Jun 2024 / Vincent Luiken vertrekt bij BAL

Coaching staff BAL breidt uit

Weert, 12-7-2022.

Basketbal Academie Limburg contracteert Vincent Luiken voor drie jaar. Radenko Varagic is blij dat de coaching staf voor volgend seizoen rond is. “Met het vastleggen van Vincent trekken we een jonge talentvolle trainer/coach aan die de afgelopen jaren al veel ervaring heeft opgedaan bij de academies van Zwolle en Groningen.”

Vincent heeft naast zijn basketbalervaring in 2019 zijn Bachelor in Sportkunde afgerond op de Hanzehogeschool in Groningen.

Vincent is enthousiast om volgend seizoen deel uit te maken van BAL: “Na meerdere jaren tegen BAL te hebben gespeeld, ben ik blij dat ik nu de overstap mag maken naar deze topacademie. Ik kijk ernaar uit om bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van de vele talenten die bij BAL spelen.”

Vincent zal met Jorrick Creyghton en Stephanie Janssen de vrouwenteams begeleiden en zal verantwoordelijk worden voor de VU-18. Bovendien gaat hij Jorrick assisteren bij Dames 1 dat volgend jaar zal uitkomen in de Women Basketball League, de professionele basketbalcompetitie in Nederland.