01 Feb 2023 / Tyler en Aleksandar verlaten BAL

BAL zet zegereeks door

Al een aantal weken zit er een stijgende lijn in het spel van ons team en daar kwam Hubo Limburg United ook achter. Waar we de uitwedstrijd nog met ruime cijfers verloren van de nummer 2 in de Silver League, waren we in een goed gevulde Sporthal Boshoven met name in het eerste kwart heer en meester. Via 15-0 eindigde kwart 1 in een stand van 28-7. Een voorsprong van ongeveer 20 punten bleef tot het laatste kwart op het scorebord staan. In dit kwart kwamen veel spelers in foutenlast en kroop Limburg United dichterbij. Het leek nog even een nagelbijter te gaan worden maar dichter dan 4 punten kwam Limburg United niet. Met nog een paar seconden te spelen was het 83-75. De buzzerbeater van Limburg United mocht niet meer baten.

Wederom een knappe teamprestatie met als uitblinker DJ Mitchell die een double double noteert en helaas geblesseerd uitviel. We hopen dat de blessure aan zijn heup meevalt.

Dinsdag a.s. spelen we alweer de volgende thuiswedstrijd. Dan komt Phoenix Brussels op bezoek. De wedstrijd in Brussel wist ons team te winnen dus ze zullen gebrand zijn op revanche.

Voor meer wedstrijdfoto's, kijk op het album op https://www.flickr.com/photos/162501188@N03/albums