20 Apr 2024 / Spirou Charleroi te sterk voor BAL

BAL verliest in de laatste 10 seconden van Brussel

De mannen van BAL speelden dinsdagavond een wedstrijd tegen Circus Brussels Basketbal. De wedstrijd werd na een spannende strijd nipt verloren door BAL.

Voor de rust waren de mannen uit Weert nog de betere ploeg en met rust was de stand 36-31.

In het derde kwart nam Brussel de leiding over. Bij BAL vielen de afstandsschoten de hele wedstrijd niet maar ondanks dat vechten de mannen zich toch weer terug.

Met nog 10 seconden te spelen is de stand 69-71 en heeft BAL de kans op de gelijkmaker. Dat lukt niet en na enkele vrije worpen van Brussel wordt de eindstand 69-74.

39 punten kwamen deze wedstrijd van de bank. Zo werd de nieuwste aanwinst Filip Brankovic topscorer met 20 punten, hij pakte daarnaast 6 rebounds en 2 assists.

Stijn Hintzbergen was in 21 minuten goed voor 8 punten, 6 rebounds en 1 blok

Aanstaande zaterdag 1 april is alweer de volgende thuiswedstrijd. Dan komt Aalst op bezoek. De wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt zoals altijd gespeeld in Sporthal Boshoven.