28 Mar 2024 / András Kaltenecker, nieuwe headcoach vrouwen Basketbal Academie Limburg

BAL speelt een ronde verder

Weert, 6-5-2022

Wat een avond! vrijdag was het 'do or die' voor onze mannen en het werd 'DO'! De hal was weer goed gevuld en de sfeer was super! Het publiek kreeg een echte play-off wedstrijd te zien waarin werd gestreden voor elke bal. Vóór de rust zijn beide teams gelijkwaardig. Na rust neemt Yoast een kleine voorsprong maar ons team vecht zich terug van 45-49 naar 57-49 in kwart drie. In het laatste kwart komen we niet echt meer in gevaar en het feest op de tribune kan beginnen!

Onze volgende tegenstander is Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Woensdag 11 mei a.s. is om 20:00 uur de eerste wedstrijd in Weert. Kom er samen met ons weer net zo'n mooi feestje van maken als vandaag! Wie is er woensdag bij??