17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

PrismaWorx voor drie jaar hoofdsponsor Basketbal Academie Limburg

BAL heeft met PrismaWorx een nieuwe sponsor gevonden en zal de komende drie jaar onder de naam PrismaWorx BAL in de BNXT League uitkomen. Als PrismaWorx BAL zal het team streven om zich te plaatsten voor de play-offs in de BNXT competitie en zich inzetten voor de ontwikkeling van jong talent.

Jeroen van Veen, voorzitter van BAL, is enthousiast met het binnenhalen van PrismaWorx als hoofdsponsor. "Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om onze ambities waar te maken en verder te bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze club. Met PrismaWorx aan onze zijde kunnen we zowel op als naast het veld ons verder ontwikkelen."

Ook Vitor Moonen, eigenaar van PrismaWorx reageert verheugd. "Wij zijn trots om onze naam te verbinden aan BAL. De waarden en ambities van BAL sluiten naadloos aan bij die van PrismaWorx. We kijken ernaar uit om gezamenlijk mooie successen te behalen en een bijdrage te leveren aan de sportieve en maatschappelijke doelen van de club."

PrismaWorx is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in flexibele arbeidsoplossingen, met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Het bedrijf biedt innovatieve en duurzame oplossingen voor zowel werkgevers als werknemers en streeft naar het creƫren van waardevolle connecties op de arbeidsmarkt in Nederland en Belgiƫ.

Het nieuwe logo van BAL Prismaworx