13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Het seizoen voor het eerste mannenteam is voorbij

Basketbal Academie Limburg is er niet in geslaagd om te stunten tegen Z&Z Feyenoord Basketball. Het eerste kwart was nog in het voordeel van BAL (22-25) maar in het tweede kwart dichtte Feyenoord het gaatje en wist de eerste helft winnend af te sluiten: 46-42.

In het derde en vierde kwart wist Feyenoord de voorsprong uit te bouwen en de eindstand werd uiteindelijk 90-69.

Aan de kant van BAL waren Christopher Hudson (16 punten), DJ Mitchell (13 punten) en Wietze Nossek (12 punten) de spelers met de hoogste scores.

Wij feliciteren Feyenoord basketbal en kijken tevreden terug op een goed seizoen. We zijn weer een plaats hoger geƫindigd dan vorig jaar, hebben twee rondes in de BNXT play-offs gespeeld en hebben vele goede, spannende wedstrijden mogen zien tegen de Nederlandse teams maar ook vooral tegen de Belgische teams!

We bedanken alle trouwe supporters, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die BAL een warm hart toedraagt!