28 Mar 2024 / András Kaltenecker, nieuwe headcoach vrouwen Basketbal Academie Limburg

BAL komt net te kort in Den Helder

Na een goede start van onze mannen en een voorsprong van tien punten na het eerste kwart (16-26), plaats den Helder Suns in het tweede kwart een 23-4 run. Net voor rust komen we weer terug en gaan met een punt voorsprong rusten: 39-40.

Den Helder komt feller uit de kleedkamers een loopt uit naar een voorsprong van twaalf punten: 63-51. In het laatste kwart knokt ons team zich terug in de wedstrijd maar komt in de laatste minuten net te kort: 78-72.

Oshean Brathwaite maakte vanavond weer zijn eerste minuten na een handblessure. Tyler Frederick en Aleksandar Matushev ontbraken door blessures.

Zaterdag a.s. komt Yoast United op bezoek in Weert. De vorige wedstrijd tegen Yoast in Bemmel was een nagelbijter waarin Yoast aan het langste eind trok en won met 74-70. Of ons team zaterdag revanche kan nemen kun je om 20:00 uur zien in Sporthal Boshoven.