28 Mar 2024 / András Kaltenecker, nieuwe headcoach vrouwen Basketbal Academie Limburg

BAL geeft voor rust goed partij

ZZ Leiden won zaterdagavond de wedstrijd in een goed gevulde Sporthal Boshoven met 58-72. Het verschil wordt deze wedstrijd vooral gemaakt door het reboundoverwicht van Leiden. Toch krijgt Leiden de overwinning niet cadeau. BAL werkt hard en een minuut voor rust is het verschil maar 2 punten. Na rust loopt Leiden verder weg en na het derde kwart is de stand 40-55. In het laatste kwart maken academiespelers Romano Sibilo en Bjorn Vestre hun debuut in het eerste team van BAL en Romano maakt ook meteen zijn eerste 3 punten.

Donderdag a.s. spelen de mannen om 19:00 uur een oefenwedstrijd tegen BBC Croonen uit Lommel. Deze wedstrijd is gratis toegankelijk.